Starship Troopers

Originaltitel: Starship Troopers
Premiere: 7. november 1997

Fremmede væsener fra rummet slår sig ned på Jorden. Truslen fra naboerne i universet bliver for stor, og menneskeheden mobiliserer al dens kraft mod udfordreren. Med flotte propagandafilm hverver hæren unge rekrutter direkte fra skolen, hvor eleverne har studeret fjenden i biologitimerne. Johnny Rico og hans veninde Carmen bliver rekrutteret til den statslige hær – begge lykkeligt uvidende om, hvad der vil ske. Som barske Starship Troopers sendes de ud, direkte ind i helvedet – på de fremmedes planet.

Instruktør:
Paul Verhoeven

Manuskript:
Robert A. Heinlein
Edward Neumeier

Medvirkende:
Casper Van Dien
Dina Meyer
Denise Richards
Jake Busey
Neil Patrick Harris
Patrick Muldoon
Michael Ironside

Starship Troopers

   

Starship Troopers 2: Hero of the Federation  

Originaltitel: Starship Troopers 2: Hero of the Federation
Premiere: 1. juni 2004

I denne hurtigskydende opfølger til den oprindelige kultfilm kommer føderationens elitesoldater igen i kamp mod insekterne. Men denne gang er insekterne klar til at tage kampen op. En lille gruppe soldater, som er fanget på en fjern udstationering mange lysår fra de nærmeste allierede, kæmper mod en fjende, der er klogere og smartere end nogen anden, de nogensinde har stået overfor. De er derfor nødt til at slå sig sammen med en af føderationens berygtede forræddere, hvis de skal have en chance for at overleve. Og det er ikke kun deres egne liv, der er på spil, men hele menneskehedens overlevelse. Hvis de skal overleve, er de nødt til at bruge det indvendige af deres hoveder - inden insekterne gør det!

Instruktør:
Phil Tippett

Manuskript:
Jon Davison
Glenn S. Gainor
Edward Neumeier
Phil Tippett

Medvirkende:
Bill Brown
Richard Burgi
Kelly Carlson

Starship Troopers 2: Hero of the Federation

   

Starship Troopers 3: Marauder

Originaltitel: Starship Troopers 3: Marauder
Premiere: 19. juli 2008

Col. Johnny Rico er tilbage for at lede sit team på en hemmelig mission for at redde en lille gruppe troopers, der er strandet på den fjerntliggende planet OM-1. I kampen mod insekterne – både nye og gamle – kan den splinternye, avancerede våbenteknologi “Marauder” være deres eneste håb over for en forræder, der er på spil inden for selve føderationen. Mens Captain Lola Beck og resten af mandskabet kæmper for at overleve under barske betingelser, går det lidt efter lidt op for dem, at der er noget rivende galt på OM-1. Denne gang har insekterne et hemmeligt våben, der har potentiale til at udrydde menneskeheden!

Instruktør:
Edward Neumeier

Manuskript:
Edward Neumeier

Medvirkende:
Casper Van Dien
Jolene Blalock
Garth Breytenbach
Cécile Breccia
Amanda Donohoe
Stephen Hogan


Starship Troopers 3: Marauder